Ben jij een bevlogen changemaker met een missie? Met doelen die belangrijk zijn omdat je echt wat in de wereld wilt zetten? En heb je dat inmiddels al zo vaak ‘voor’ laten gaan dat de waarschuwingslampjes van je persoonlijke brandstoftank knipperen: ‘almost running on empty’?  

Heb je onderhand te weinig energie om te doen wat je wilt doen?  Om nog maar niet te spreken van het feit dat je het door je energietekort in je werk- en privé leven gewoon een stuk minder leuk hebt?  En vraag je je af hoe lang je het nog zo volhoudt en of het niet anders kan?  

Dan herken je hier vast iets (of veel) van…

– Je boekt minder resultaat en maakt minder impact voor je klanten dan je weet dat je zou kunnen als je maar meer energie had gehad. Je klanten zijn tevreden, daar niet van. Al moet het uit je tenen komen, jij bent er voor ze. Maar jij weet dat het beter kan. 

 Je loopt omzet mis als ondernemer doordat je met minder energie minder klanten kunt bedienen en doordat je minder nieuwe kansen ziet. En als je ze al ziet weet je ze niet te benutten. Wat niet alleen voor je bedrijf vervelend is, maar ook voor je portemonnaie. Als professional krijg je hier last over met je manager. 

– De laatste tijd heb je meer last van ‘gedoe‘. Er gaan meer dingen mis, je hebt sneller misverstanden, denkt minder helder en maakt sneller fouten. Je doet dingen vaak net wat minder handig (geen helder hoofd) waardoor ze meer tijd kosten. En al die dingen moet je vervolgens ook nog weer wat mee. Wat ook weer energie kost. En laat je dat nu net niet in overvloed hebben…

– Doordat je geen reserves hebt, heb je een korter lontje, ben je sneller gestresst, vaker chagrijnig en zie je meer beren op de weg. Dit lijkt wel besmettelijk, want de contacten met collega’s, medewerkers, klanten en andere mensen om je heen verlopen stroever en kost je meer energie in plaats van dat het je energie oplevert.

– Je hebt een laag energieniveau en meer of langer last van kwaaltjes. Je bron is opgedroogd en je weet wel dat je het anders wilt maar weet even niet hoe je dat in je eentje voor elkaar krijgt. Je familie en vrienden vinden je ook niet meer zo gezellig. 

Hoe zou dit voor je zijn? Je bent vol energie en je… 

 

– hebt die energie niet maar eventjes maar de hele dag door. Daardoor doe je je werk met veel meer plezier en heb je ook nog eens meer resultaat. Waar je klanten blij mee zijn en jij voldoening uit haalt. Wat je vervolgens ook weer energie geeft. Een opwaartse spiraal dus.

– hebt ineens weer veel meer goeie ideeën en lost weer sneller problemen op. Welke beren? Je ziet weer meer kansen. En dat niet alleen, je weet ze ook nog te benutten en maakt daardoor meer omzet. Dat laatste komt ook doordat je met meer energie weer meer klanten van dienst kunt zijn. 

– hoofd is weer een stuk helderder, waardoor je duidelijker communiceert. Als er al misverstanden en gedoetjes zijn, zijn die zo weggewerkt.  Je bent weer meer je optimistische en vrolijke zelf. 

–  bent minder snel overgeleverd aan stress. Je signaleert het sneller en weet het sneller om te buigen. Ook energiedips zie je sneller en je weet wat je kunt doen om je energie weer aan te vullen.

– Doordat je weer voldoende brandstof hebt om te doen wat je wilt doen heb je weer meer vertrouwen en meer rust in je hoofd en je lijf. Verkoudheden, griep en andere fysieke ongemakken hebben minder vat op je.   Zowel zakelijk als privé heb je meer energie en ben je gelukkiger. Vinden je familie en vrienden ook fijn 🙂  

HET RECHARGE TRAJECT GEEFT JE DIE ENERGIE WEER!

 
Na dit traject van 4 maanden heb je weer meer energie. En niet voor eventjes, maar je weet ook hoe je ervoor kunt zorgen dat je je energieniveau hoger houdt! Zodat je niet alleen met meer energie en plezier meer resultaten boekt met je bedrijf, maar je persoonlijke leven er ook flink op vooruit gaat. Dit zijn de stappen die we zetten:

1. CHECK-IN

 

Hoe is het eigenlijk echt met je? We maken een analyse van je situatie: Waar je op leeg loopt. Wat je energie oplevert. En waar op korte en lange termijn winst is te behalen. We bepalen de prioriteiten en maken een helder plan.

Ook  krijg je een tool om regelmatig, gedurende de dag kleinere check-ins te doen en op basis daarvan je actie te bepalen. 

 

2. PLUG IN

 

We stoppen een plug in de energielekken en zorgen voor een structurele oplossing. Je loopt niet meer leeg, maar verbruikt energie omdat jij dat wilt en ergens voor gaat. En je leert strategisch te kiezen, te ontspannen en op te laden (ofwel inpluggen). 

Je plugt in bij verschillende energiebronnen. Zoals een telefoon aan de oplader, laad jij ook jouw ‘batterij’ weer op. We benutten hierbij wat al voor je werkt en je ontdekt ook nieuwe manieren om op te laden.

3. MAKE WAVES!

 

Je bent weer meer energiek. Regelmatig inchecken is geïntegreerd in je dagelijks leven, net als tussentijds opladen. Je weet nu hoe je je energie optimaal benut (voluit gaan en ook voluit herstellen.). Je kent de magie van energie-golven.

Je kunt weer voluit voor je missie gaan en op die manier ‘waves maken’. Ga ervoor en maak de wereld op jouw manier een beetje (of veel) mooier!

Het RECHARGE traject bestaat uit…

 

8  individuele skype/telefonische sessies, waarin we op praktisch, zakelijk en persoonlijk niveau aan de slag gaan met jouw specifieke uitdagingen. 

1 live Get Fueled sessie in Leiden waar je 2,5 uur lang oplaadt (zoals een telefoon aan de lader).  Je hoeft helemaal niets. Het kost je geen energie, maar levert je juist energie op. Tijdens deze sessie doe je ook inspiratie op voor simpele, korte & effectieve practices en gewoontes waarmee je in je dagelijks leven tussendoor ook steeds kunt opladen. 

een digitaal Re-CHARGE journal waarmee je wekelijks voor jezelf een check in kunt doen, zodat je kunt bijsturen en ook: successen kunt vieren. Dit journal kun je na het traject ook blijven gebruiken (raad ik je aan!)

 
Tussentijds concrete tips en tools in de vorm van mp3’s, artikelen, videolinkjes en dergelijke die je kunt downloaden en bewaren (en vooral ook: toepassen!)

Dit neem je mee naar huis

 

  • ten eerste natuurlijk: meer energie
  • en dus meer plezier en succes
  • tevredener klanten, collega’s, medewerkers, managers, etc.
  • een verzameling tools die bewezen hebben dat ze jou energie opleveren en die je de rest van je leven kunt blijven gebruiken.  Zowel zakelijk als privé
  • nieuwe gewoontes die ervoor zorgen dat je gedurende de dag steeds oplaadt, zodat je energiek blijft
  • meer vertrouwen in jezelf doordat je weer helderder denkt en meer in contact bent met je lijf
  • een creatiever brein, omdat je hersens niet meer in de overlevingsstand staan. Je verzint daardoor gemakkelijker oplossingen en signaleert sneller kansen

 

En je:

 

  • herkent jezelf weer als de optimistische en ‘zaken voor elkaar krijgende’ changemaker die je bent. 
  • hebt weer meer voldoening door de impact die je maakt en meer plezier in de weg ernaar toe. 
  • hebt een volle energietank, waardoor je niet alleen weer succesvoller bent als ondernemer of professional, maar ook gelukkiger als mens. En dat is ook besmettelijk. Je familie, vrienden en medewerkers, iedereen om je heen profiteert ervan.

JOUW INVESTERING (en wat deze je oplevert)

 

Je investering voor dit 4 maanden durend programma is NU NOG  (tijdelijk!)  € 600,- excl BTW. Als je wilt kun je ook in twee termijnen betalen

En ja je kunt natuurlijk nog langer in je eentje verder gaan, maar dat zou ik je niet aanraden.  Want wat heeft dat je tot nu toe opgeleverd? 

Zet dit bedrag eens af tegen wat het je kost om te weinig energie te hebben, met alle gevolgen van dien. Wat kost het je om niet gelukkig te zijn in je werk en relaties en niet effectief? Hoe is het om te weten dat je als je door blijft gaan op een manier die niet werkt, je het risico loopt op overspanning of zelfs burn out? En das pas duur!  Als je het zo bekijkt is dit een no brainer. Zeker als je het omrekent. Dan kom je namelijk uit op 37,50  euro per week. 

 Dus…. zullen we samen aan de slag? Meld je hieronder aan voor het traject of voor een gratis meedenksessie, dan kunnen we het er live nog even over hebben.

Schrijf je hier in voor het RECHARGE traject

Tevreden klanten vertellen…

Als ondernemer zijn er zo veel zaken om me mee bezig te houden. Annet helpt me om het overzicht te houden en om stap voor stap mijn aandacht te richten op de dingen die belangrijk zijn. Hierdoor kan ik mijn werk met veel plezier en energie blijven doen!

Petra

Zelfstandig Adviseur

Wat fijn toch hoe jij mijn hoofd weer aan het bruisen krijgt. Er begon net alg te komen in mijn stilstaand water haha, nu stroomt het weer! Joehoe!

Marielle Kleynjan

Zelfstandig Ondernemer

Annets snelheid en creativiteit in denken maakt dat ik graag met haar spar. Ook omdat ze de zakelijke kant hierbij goed in het oog houdt. Het mooie aan Annet is dat  zij haar ideeën, foefjes en know-how zonder enig weerhoudt deelt met mensen die daar hun voordeel mee kunnen doen. 

Mark Veldpape

Zelfstandig MVO adviseur

Veelgestelde vragen

DIt kost toch niet teveel tijd he?

Stel je eens voor hoeveel tijd het je zou opleveren als je meer energie had? Minder fouten, minder gedoe, meer effect. Grappig dat je over tijd begint, want zelfs al zou je zeeën van tijd hebben, zonder energie heb je er nog niks aan. 

En nu even praktisch: dit traject kost gemiddeld een uur per week. Reken daarnaast op een kwartiertje per dag voor je power-breaks.  Maar die tijd telt eigenlijk niet mee want je power practices kun je ook doen in de file, in de trein, in de lift, bij het koffiezet-apparaat of in de rij van de kantine of winkel… Deze tijd verdien je dubbel en dwars terug. 

P.S. je hebt ook nooit ‘geen tijd’ om je auto, je telefoon en je laptop op te laden…

Als ik weinig puf heb, kan ik dit er dan wel bij hebben?

Ja! Want dit traject levert je energie op. We werken met simpele en effectieve tools je gemakkelijk in je leven kunt invoegen.  

Het kost je maar een uurtje tijd per week (met nog wat dagelijkse power breaks die je ook kunt doen in de file, in de trein, in de lift, bij het koffiezet-apparaat, in de rij van de kantine of winkel of zelfs op het toilet of tijdens vergaderingen.

Moet ik hiervoor reizen?

Nee, je mag lekker vanuit  je eigen huis, kantoor etc. skypen of bellen. Of (tip!) vind een fijne plek om dit te doen.

Het enige reismoment is voor de Get Fueled sessie. Deze zal in Leiden plaatsvinden en is het reizen meer dan waard.

 

Is dit de enige manier waarop ik met je kan werken?

Dit traject is passend voor het grootste deel van mijn ondernemers klanten.

Denk jij dat je net wat anders (of meer of minder) nodig hebt: stuur me een berichtje (met je telefoonnummer!) via post {@] annetstruik.nl en dan prikken we een moment waarop we het er live over zullen hebben. Of vraag een gratis meedenksessie aan.

Laat mij je helpen weer met energie en plezier succesvol te zijn!

Vragen? Eerst even overleggen of kennismaken?  Schrijf je dan in voor een gratis sessie! Weet dat ik je nooit per se wat wil verkopen en als ik denk dat dit niet wat voor je is of dat je beter bij iemand anders terecht kunt, dan zal ik je dat zeker laten weten!  

Schrijf je hier in voor Re-CHARGE

IK HEB O.A. MET DE VOLGENDE ORGANISATIES GEWERKT:

Tips voor meer ENERGIE ontvangen?

Schrijf je hier in. Je krijgt dan ook de link naar de ENERGIE-Quickscan  in je mailbox.

Welkomstcadeautje :)

Gelukt! Check je mailbox voor de volgende stap!