IMPACTDIALOOG IN SAMENWERKING MET SMO

Lancering  voorjaar 2019

 

Alvast een paar steekwoorden: impact verkennen, onderzoeken, ontdekken, expliciet maken van wat nog impliciet is, afstemming m.b.t. missie en visie, het verschil dat je wilt maken heel concreet maken, concreet maken hoe je dat verschil maakt, aannames ontdekken en toetsen, stappen zetten om impact in kaart te brengen, zichtbaar te maken, te meten en te delen, groeien, diepgang vanuit plezier en lichtheid gebaseerd op een gedegen fundament. En… niet alleen impact maken als organisatie maar ook als individu binnen een organisaties. 

 

Binnenkort kun je hier de samenvatting vinden en de link naar de uitgebreidere website. Nu al geïnteresseerd? Vul dan het contactformulier in en we nemen z.s.m. contact met je op! Stuur je liever een email? Dat kan ook: post [@] annetstruik.nl

 

VOOR WIE SMO (STICHTING MAATSCHAPPIJ & ONDERNEMING) NOG NIET KENT:

In een paar woorden: SMO is een denktank, verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam

In wat meer woorden:  “SMO is al bijna 50 jaar de trusted third party voor overheid, wetenschap en bedrijfsleven. Als onafhankelijke partij signaleert SMO complexe vraagstukken en identificeert gedeelde maatschappelijke ambities. Wij verbinden key stakeholders uit overheid, wetenschap en bedrijfsleven en stimuleren een integrale aanpak om maatschappelijke ambities gezamenlijk versneld te realiseren. Dit doen we onder andere door het toegankelijk maken van kennis en het organiseren van workshops, evenementen en innovatie challenges. De kracht van SMO schuilt daarbij in haar aanpak; een combinatie van bedenken, verbinden en doen. SMO richt zich op de volgende belangrijke thema’s in de samenleving: Purpose, Innovatie & Ondernemerschap, Zorg & Welzijn, Duurzaamheid en Arbeidsmarkt.”

 

KAN IK JE ERGENS BIJ HELPEN? WENSEN, VRAGEN, TIPS? LET ME KNOW!

13 + 13 =