Met behulp van het Stimuleringsfonds voor de Creatieve Industrie en in samenwerking met Noorderwind en Impact Lab heb ik een online tool ontwikkeld die helpt om impact te meten/ in kaart te brengen en dat vervolgens te blijven doen. Zodat je deze informatie kunt gebruiken bij het uitzetten en/of bijstellen van je koers, je verantwoording naar investeerders, etc. In deze tool kun je cijfermatige gegevens kwijt, maar ook verhalen en beeldmateriaal.  Klik hier voor de DEMO-PAGINA

 

De vragen in de tool worden per organisatie en/of project op maat gemaakt. Omdat ieder project uniek is. Er is wel een grote gemene deler in de vragen. Deze thema’s komen aan bod: sociale impact, ecologische impact en financiële impact.  Want hoe je het ook wendt of keert, wat je doel ook is: je hebt met mensen te maken, je werkt in een omgeving die jij beïnvloedt en waardoor je wordt beïnvloed en je hebt geld nodig om de boel draaiend te houden.

 

De tool is bedoeld om niet alleen aan het einde van een project of interventie te gebruiken maar vooral ook tussentijds, zodat tijdig bijgestuurd kan worden en de kans op succes fiks wordt vergroot.

 

Voordat je er echter aan toe bent om überhaupt iets in een online tool in te vullen, in het zaak om eerst een aantal zaken in kaart te brengen. Het impactkompas is een model dat je hierbij helpt.  Hier lees je meer over het impactkompas en wat er nodig is om te beginnen met impact in kaart brengen en/of meten.

 

Heb je al heel helder wat het verschil is dat je wilt maken, hoe je dat gaat doen, waar je aan ziet dat je impact hebt en wil je dat graag op een gemakkelijke manier online bijhouden en delen? Stuur dan een mail naar post [@] annetstruik.nl en ik vertel je vrijblijvend meer over de tool. (zie hier voor de DEMO-PAGINA) Je kunt ook het contactformulier hieronder invullen.

JA IK BEN ERAAN TOE OM MET MIJN IMPACT AAN DE SLAG TE GAAN EN/OF WIL GRAAG MEER INFO

1 + 3 =