Jij bent een bevlogen changemaker. Het maakt niet uit of je er nu  voor hebt gekozen om een social enterprise te (door)starten, er in loondienst te zijn of vanuit je positie binnen een corporate  of andere organisatie de wereld mooier te maken. Jij bent bezield en enthousiast en je gaat vol voor je missie. Jij hebt een doel en wilt dat bereiken! En er is nog zoveel te doen, zoveel issues om aan te werken, zoveel mensen om te helpen…. dus gaat dat te vaak voor. Voor je gezin en vrienden, voor slapen, voor sporten, voor leuke dingen doen om op te laden en daarmee dus ook te vaak voor je gezondheid.

Inmiddels is je energieniveau gekelderd, met alle gevolgen van dien en ben je er achter: zonder energie krijg je het simpelweg niet voor elkaar. Zelfs al heb je, met pijn en moeite, tijd gemaakt, of een gedegen plan en klanten die staan te springen om wat je wilt. 

 

ZONDER ENERGIE OM TE DOEN WAT JE WILT DOEN, KRIJG JE HET NIET VOOR ELKAAR

Is dit herkenbaar voor je? 

Je lichaam laat zich niet langer negeren.   

 Je hebt niet alleen een stuk minder energie. Kwaaltjes als een simpele verkoudheid duren langer dan gebruikelijk. En ‘even een aspirientje en dan weer door’ werkt niet meer. So wie so al niet zo’n slimme strategie om al te vaak te gebruiken.

 

Je gezin en vrienden klagen…

dat ze je te weinig zien en dat je niet ‘gezellig’ bent. Je hebt er simpelweg de puf niet voor, je bent niet vooruit te branden. Je hebt niet zo veel te geven en kunt er niet echt zijn voor wie je dierbaar zijn. Dat is niet hoe jij jezelf kent en dat frustreert je vervolgens ook wee

 

Je hebt een korter lontje en bent sneller geïrriteerd.

Je kunt niet zoveel hebben, je hebt namelijk geen reserves meer. Je houdt je staande en daar blijft het bij.

 

Jij was altijd degene die kon zien ‘hoe het wél kan’,

die mogelijkheden zag en niet voor één gat te vangen was.  Maar dat is de laatste tijd een stuk moeilijker. Eerlijk gezegd is tegenwoordig het eerste wat je ziet de beren op de weg en waarom het lastig is. Je hebt ronduit de energie niet. 

 

Je bent minder effectief

Het lijkt wel of je de laatste tijd steeds harder aan het werk bent, voor minder resultaat.  Het voelt als waden door stroop.  Je maakt minder goeie keuzes en bereikt dus minder snel het effect dat je wilt. En soms creëer je doordat je minder scherp bent ook nog extra fouten en gedoe. Die vervolgens ook weer opgelost moeten worden. Je zit in een negatieve spiraal

 

Last but not least: je hebt minder plezier. In je werk en erbuiten. 

Ja? Het kernprobleem: TE WEINIG ENERGIE. Je hebt een ‘brandstofprobleem’. 

Reflectiemoment:  Wat als je zo door gaat… ?

 

Wat gebeurt er met je telefoon en je laptop als je die niet aan de lader hangt?

En met je auto als je de brandstof niet steeds aanvult?  Ze doen het niet meer… Wat geeft je de illusie dat jij, je lichaam, je brein wel steeds maar door kunnen gaan?  

 
Misschien herkende je jezelf maar in één van bovenstaande punten, en misschien in meerdere. Maar waar het om gaat is deze vraag:  Als je zo doorgaat zoals je nu doet, hoe lang houd je het dan nog vol?  Hoe groot schat je de kans dat je piepend en knarsend tot stilstand gaat komen als je zo doorgaat? Want daar heb je niet alleen jezelf mee maar ook je missie, je bedrijf, je medewerkers, je collega’s en last but zeker niet least: je gezin en de mensen waarvoor je het nog meer doet. Om maar niet te spreken over de hersteltijd en -kosten. 
 
Krijg je al pijn in je buik bij de gedachte aan nog een jaar of een half jaar lang doorgaan zoals het nu gaat?  Of misschien zeg je tegen jezelf: Nou zo erg is het ook weer niet Burn Out of overspanning is echt nog ver weg. Dat is mooi, want dat betekent dat er minder bijgestuurd hoeft te worden.  
 
Maar…. als jij bent zoals de meeste ambitieuze ondernemers zorg je beter voor je apparatuur dan voor jezelf. ‘Geen tijd’ is nooit een excuus om niet je auto vol te tanken of op te laden. Net zoals je altijd wel een manier en moment weet te vinden om je telefoon of laptop op te laden. Omdat je weet dat ze het anders niet meer doen. 
 

Is het voor jou tijd om in actie te komen voor meer energie, plezier & succes?

Laat mij je gratis helpen (weer) meer energie te hebben

Annet weet je op een positieve wijze te prikkelen en haalt het beste uit je naar boven.

Ze is veelzijdig en denkt met je mee.

Annet is creatief en zakelijk bewust, een prettige combinatie. Als je Annet inzet voor je bedrijf ben je verzekerd van succes.

Bob van den Berg

algemeen directeur, Tjellens

Annet is ontzettend goed in het omzetten van ideeën naar iets dat werkt. Zij denkt in duidelijke en heldere lijnen en bovendien is ze lekker snel en ’to the point’.
.
Iets waar ik al maanden geen passende oplossing voor kon vinden, kreeg Annet in korte tijd helder voor me.
.
Annet transformeerde met gemak een warboel in mijn hoofd naar een concreet plan.
Jennifer van Balkom

Life Engineer, Life Engineer

Annet is een sterke coach voor sterke persoonlijkheden.
.
Ze luistert uitstekend en confronteert op een makkelijk te accepteren wijze met onvolkomenheden in je eigen denkpatronen.
.
Annet helpt je om nieuwe perspectieven en mogelijkheden te ontdekken. Mijn conclusies aan de hand van ons traject waren onverwacht, maar zeker de juiste.
Henkjan Versteeg

Consultant & Business Analist, Bahamontes BV

Ik zou nog even door kunnen gaan met praktijkervaringen van spiegels die je worden voorgehouden en successen die ik nu ineens wel heb. Dat doe ik niet.

.

De Kern zit erin dat de wereld niet is veranderd. Ik ben meer in balans. Sterker dan voorheen. Mijn onrust en boosheid door het gevoel hebben dat je geen controle hebt en wordt overspoeld is weg.

Marije

Regio Manager, USG People

IK HEB O.A. GEWERKT MET DE VOLGENDE ORGANISATIES:

Tips voor meer ENERGIE ontvangen?

Schrijf je hier in. Je krijgt dan ook de link naar de ENERGIE-Quickscan  in je mailbox.

Welkomstcadeautje :)

Gelukt! Check je mailbox voor de volgende stap!