Voor changemakers (trainers, coaches & andere dienstverleners) die (meer) online willen gaan. Inmiddels heb je waarschijnlijk een aardig idee over de techniek – de gratis e-courses en webinars vliegen je om je oren.

Maar dan… Je vraagt je af:  Allemaal leuk en aardig, maar wat stop ik er nou in? Hoe zet ik mijn kennis om in een werkend online programma? Hoe zorg ik dat het effectief en interactief is? Hoe zorg ik dat mijn deelnemers mee blijven doen en niet afhaken? Hoe zorg ik dat ik het zelf ook leuk blijf vinden? 

 

TL;DR – (ONLINE MET) EEN INTERACTIEF & EFFECTIEF PROGRAMMA? IK HELP JE MET JE CONCEPT & DE INHOUD!

 

WEBPAGINA IN ONTWIKKELING – voor eind april in de lucht

Annet is ontzettend goed in het omzetten van ideeën naar een werkend concept. Zij denkt in duidelijke en heldere lijnen en bovendien is ze lekker snel en dat ’to the point’.
Iets waar ik al maanden geen passende oplossing voor kon vinden, kreeg Annet in korte tijd helder voor me. Het was alsof ze in mijn hoofd kon kijken! Zo fijn! En ze begrijpt meteen wat ik bedoel en op basis daarvan maakt ze snelle en passende aanpassingen, tot het zo is dat het bij mij past.
Annet transformeert met gemak een warboel in mijn hoofd naar een helder verhaal dat me heel blij maakt. Bovendien kan het concept makkelijk “op papier” vertaald worden en is het een concreet plan om mee aan de slag te kunnen. Met Annet, daar kan je wat mee! 🙂
Jennifer van Balkom

Life Engineer, Life Engineer

Annet heeft me enorm goed geholpen om me uit mijn eigen dagelijkse inhoudelijke ritme te halen om samen met haar een nieuwe dienst voor mijn klanten concreet te maken.

 

Zonder haar was het me niet gelukt om voldoende structuur en herkenbaarheid in mijn ideeën te krijgen.

 

Daarnaast heeft zij geholpen om de dienst origineel en eigen neer te zetten in plaats van een algemeen inhoudelijk consultants verhaal.

Dirkjan Swinkels

directeur, Verandervisie

opzoeken & hier invullen

Lisa Portengen

auteur, spreker, coach, Lisa Portengen

WAT MEER OVER MIJ & WAAROM NU DIT AANBOD

 

Het is mijn missie om zoveel mogelijk changemakers te helpen zo groot mogelijke positieve impact te maken. Dat is hoe ik zo groot mogelijk verschil maak in de wereld. Veel changemakers zijn in deze tijd de switch aan het maken naar meer online werken. Sommige zijn daar al een tijdje in gedachten mee aan de slag en anderen moeten/ willen nu ineens vaart maken.  Ik zie ze hard werken en veel leren en dan met name de techniek: hoe werkt dat allemaal? 

En dan.. ‘moet er nog wat in’. Zonder inhoud heb je niks aan een mooi opgezette structuur / systeem. Dat is, zeker nu, nog niet zo gemakkelijk in je eentje. Ik hoorde iemand zeggen ‘je brein heeft nu 30% psychische overhead’, je bent deels bezig met overleven en een switch maken in onzekere tijden die steeds veranderen, daardoor heb je gewoonweg minder breincapaciteit om zaken te ontwikkelen.  Tel daarbij op dat het ook ‘in een gewone situatie’ al lastig is om boven je inhoudelijke kennis uit te stijgen en tot de kern te komen. Om de rode draad te zien en het ‘zo simpel als kan, maar ook niet simpeler’ te maken. Om interactieve en effectieve werkvormen en programma’s te ontwikkelen. En dat is nodig, want je hebt wat moois te brengen en je wilt dat je deelnemers niet vroegtijdig afhaken.

Dit geworstel gaat me aan het hart & ik wil changemakers supporten impact te maken. Dat doe ik voornamelijk door te zorgen dat ze genoeg energie, brandstof, hebben om te zorgen dat ze kunnen doen wat ze willen doen. EN in deze roerige tijden heb ik besloten om tijdelijk, op verzoek, een dienst die ik jaren aanbood weer van stal te halen en breder open te stellen. 

Ik ken Annet als één bonk creativiteit en energie. Speelsheid, maar altijd met een serieuze ondertoon. Wat Annet kenmerkt is dat ze snel concepten oppikt, en die meteen vertaalt naar een speelse, uitdagende en creatieve vorm waarmee mensen geprikkeld worden op een andere manier te kijken. Annet doet aan ‘turn key’ advies. Als je het wilt ontwerpt, conceptualiseert en produceert ze wat er te maken valt, inclusief de regie op de planning. Haar ondersteuning is praktisch en tot the point en tegelijk uitdagend en creatief.

Naomi Mertens

Onderwijs adviseur, Mijn Leergemeenschap

Annet wil ik graag omschrijven als de ‘Werkvormen-Koningin”. Haar gemak waarmee ze een leuk programma verzint, in elkaar zet en uitvoert is bijna jaloersmakend! Het mooie is dat zij al haar ideeën foefjes en know-how zonder enig weerhoud deelt met mensen die daar hun voordeel mee kunnen doen.

Haar snelheid en creativiteit in denken maakt dat ik graag met haar spar. Ook omdat ze de zakelijke kant hierbij goed in het oog houdt.

Mark Veldpape

Organisatie Ontwikkelaar, Questionmarks

Annet heeft voor de hogeschool een workshop “zelf een gezelschapsspel maken” gegeven. Onze studenten die een agogische opleiding doen, kunnen dit inzetten voor hun eigen doelgroep. Annet is heel flexibel en creatief. Ze heeft binnen een paar dagen een enorm goede workshop neergezet waar zelfs de studenten enthousiast van werden. Binnen een uur kwamen ze al tot concrete resultaten

Dorien t Hart

Kerndocent, Hogeschool Rotterdam

DIT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN

Tips voor meer ENERGIE ontvangen?

Schrijf je hier in. Je krijgt dan ook de link naar de ENERGIE-Quickscan  in je mailbox.

Welkomstcadeautje :)

Gelukt! Check je mailbox voor de volgende stap!