Select Page

Binnenkort nieuwe tekst wbt mijn professionele reis/ontwikkeling, omdat mijn focus is veranderd en ik dus andere zaken in de spotlight wil zetten:)

Dit gaat gebeuren in de vorm van een interview.

Nu al meer weten of een interviewvraag indienen? gebruik het contactformulier onderaan de pagina!

Een aantal weetjes over mij als persoon vind je hieronder. Die zijn nl niet veranderd!

WIST JE DAT IK…

 

  • tien jaar geleden een boek heb geschreven dat ook is uitgegeven: 52 vonken Het is nog te koop en wordt nog steeds gebruikt hoorde ik laatst.
  • plannen heb om een nieuw boek te schrijven, over ‘vol ervoor gaan’ en kunnen blijven gaan als impact ondernemer en professional, persoonlijke verhalen van verschillende impactondernemers en creatieve & praktisch bruikbare tools.
  • ben opgegroeid met een poolhond (een Samoyeed) en dat ik nog steeds blij word als ik er eentje op straat zie (niet zo vaak)
  • van schilderen en intentional creativity houd (zie ‘work in progress’ hiernaast)
  • al meer dan 15 jaar de 5 ritmes dans (een vorm van dansexpressie) en ik zelfs een tijd heb overwogen om 5 ritmes teacher te worden? Maar dat ik liever het als oplaadbron en expressiekanaal wilde houden.
  • in mijn studententijd en daarna fervent theatersport (improvisatie) speelde en dat dat mij in mijn vak als enorm heeft beïnvloed in hoe ik werk met groepen en processen? Dingen gaan altijd anders dan je van tevoren bedenkt, en daar ben ik gelukkig niet (meer) bang voor.
  • met mijn 2 kids in Leiden woon, mijn voorouders uit Groningen komen, ik in het Noorden ben opgegroeid, in Enschede heb gestudeerd en me toch thuis voel in de Randstad.
  • volgens vrienden de allerlekkerste chocolademousse maak.

LIKES & DISLIKES

 

Uitspraken als ‘zo hebben we het altijd gedaan en zo blijven we het dus doen‘, en als eerste reactie opmerkingen waarom iets niet zou werken strijken me tegen de haren in.  Toen ik nog trainingen creatief denken gaf waren dat altijd de eerste dooddoeners die ik aan de kaak stelde.

Ik houd ervan om tot de kern en essentie van zaken te komen. En ook om dingen vanuit een verschillend perspectief te bekijken. De denkhoeden van De Bono zet ik nog steeds graag in om dat gestructureerd te doen. En daarin krijgt ook de stem van waarom het niet werkt een plek 🙂

Ik heb een hekel aan ‘inspiratie om de inspiratie’. Daar geloof ik in niet in. Ik geloof in inspiratie gekoppeld aan actie. In praktijk brengen, iets doen met inzichten, ze toepassen. Ik geloof in microstappen.

Ik heb een hekel aan klakkeloos zonder nadenken achter de meute aanlopen. Ik geloof in zelf nadenken en ter discussie stellen. En in het gebruik maken van best practices en lessons learned die mensen delen.

Ik heb een hekel aan vakjargon en moeilijke woorden. Laten we zaken met elkaar vooral niet ingewikkelder maken dan nodig is. Ik geloof in ontwikkelen vanuit lichtheid, spelen en mogen ontdekken in plaats van vanuit ‘moeilijk moeilijk en lastig lastig’. En ik geloof ook in innovatie vanuit irritatie.

 

 

ANNET IN ‘DUO’S’

 

Impact & Omzet

Creatief  & Zakelijk

Analytisch & Intuïtief

Speels & Praktisch

Lichtheid & Diepgang

Divergeren & Convergeren

Denken & Doen

Painting in progress

Annet weet je op een positieve wijze te prikkelen en haalt het beste uit je naar boven.

Ze is veelzijdig, denkt met je mee en steekt, als je dat wilt (en dat wilden wij), zelf ook de handen uit de mouwen voor een mooi projectresultaat. Dan voert ze uit en coördineert.

Annet is creatief en zakelijk bewust, een prettige combinatie. Als je Annet inzet voor je bedrijf ben je verzekerd van succes.

Bob van den Berg

algemeen directeur, Tjellens

Wat Annet kenmerkt is dat ze snel concepten oppikt, en die meteen vertaalt naar een speelse, uitdagende en creatieve vorm waarmee mensen geprikkeld worden op een andere manier te kijken.

Annet doet aan ‘turn key’ advies. Als je het wilt ontwerpt, conceptualiseert en produceert ze wat er te maken valt, inclusief de regie op de planning. Haar ondersteuning is praktisch en tot the point en tegelijk uitdagend en creatief.

Naomi Mertens

Onderwijs adviseur, Mijn Leergemeenschap

Annet is een sterke coach voor sterke persoonlijkheden.
.
Ze luistert uitstekend en confronteert op een makkelijk te accepteren wijze met onvolkomenheden in je eigen denkpatronen.
.
Annet helpt je om nieuwe perspectieven en mogelijkheden te ontdekken. Mijn conclusies aan de hand van ons traject waren onverwacht, maar zeker de juiste.
Henkjan Versteeg

Consultant & Business Analist, Bahamontes BV

Annet is ontzettend goed in het omzetten van ideeën naar een werkend concept. Zij denkt in duidelijke en heldere lijnen en bovendien is ze lekker snel en ’to the point’.
.
Iets waar ik al maanden geen passende oplossing voor kon vinden, kreeg Annet in korte tijd helder voor me.
.
Annet transformeerde met gemak een warboel in mijn hoofd naar een concept met een concreet plan.
Jennifer van Balkom

Life Engineer, Life Engineer

KAN IK JE ERGENS BIJ HELPEN? WENSEN, VRAGEN, TIPS? KENNISMAKEN? LET ME KNOW!

1 + 6 =